Mormor i DC

Mormor var då här på besök i DC i över en vecka vilket var jättekul! Förlåt att det inte kommit upp tidigare men här kommer bilder från veckan så ni får se vad vi hittade på:
Air Force memorial i åskväder med fin utsikt över DC. 
 
 
Tog en morgontur in till DC där vi kikade på Vita huset, Washington monument och tunnelbanan som Charlie var så faschinerad över. 
Spenderade morgonen vid Gravelly point park där vi gick längs med vattnet och Charlie cyklade.
 
Tog oss till Bon Air park där vi tittade och fotade fina rosor i trädgården som var så fin! Gick över till Bluemont park där Charlie lekte vid ett gammalt tåg. På kvällen blev det middag på Cheesecake factory och shopping i Clarendon. 
 
 
Tog oss på lördagsmorgonen ut till Arlington cemetery där vi gick runt tillsammans med andra turister och kollade på JFKs eternal flame och Tomb of the unknown soldier. Gick sedan över Potomac river till National mall där vi hälsade på självaste Mr Lincolns memorial, Vietnam war och World war 2 memorial. Kollade sedan runt på Holocaust museum ett tag innan det blev middag på District taco och filmkväll hemma. 
På söndagen blev det god frukost i Clarendon innan vi tog oss till Rosslyn. Gick sedan därifrån till Theodore Roosevelt island där vi gick runt ett tag. Ön är så fin med sin natur och framförallt skogen, vilket känns bra för mig som orienterare att få se igen i storstadssuset. Tog oss sedan vidare över till Georgetown där vi kikade på fina hus, åt chicken wings och satt vid vattnet. Fick även erbjudandet att ta oss upp på takvåningen av svenska ambassaden, vilket vi inte tackade nej till. Vore inte helt fel att ha den utsikten om man säger så!
Åkte till Great falls med kidsen.

Kommentera här: