Catching up!

Hej igen!
Det var ett tag sedan jag skrev, har ju inte skrivit sedan jag matchades med min familj. Har haft fullt upp med jobb och plugg, inte långt kvar nu, endast 51 dagar till STUDENTEN!!! Mycket plugg innan dess men har bockat av en del uppsatser, prov och även engelskakursen och ska försöka fixa klart så mycket som möjligt under lovet så att jag har gott om tid inför deadlinedagen den 22 april, så egentligen är det bara 40 dagar kvar tills skolarbetet officiellt är över och innan dess är det även mösspåtagning med fin lunch i stadshuset den 30 april.

Efter studenten är det sommarlov, eller bara sommar, vad man kan kalla det när man inte längre går i skolan. Åker ju som sagt den 4 augusti och har fullt upp under sommaren med orientering då det är Oringen i Skåne veckan innan jag åker, Wiraspelen med föreställning och repetitioner hela juni och början av juli och ska kanske även jobba under dagarna, ska bli jättekul :) Det är 30 års jubileum på Wiraspelen och dessutom Oringens 50 års jubileum så det är ju lite extra kul.

Ska under sommaren även fixa nödvändiga förberedelser inför USA som pass, foton och papper till visumet, packa osv. Men framförallt ska jag försöka klämma in så mycket tid som möjligt med min familj och även mina underbara vänner med gröna lund besök, bio, grillkväll, sol, bad och den traditionsenliga take away lunchen/middagen från Vapiano med Anna och Lollo och sitta vid kajen i Gamla stan.