7 days left!

...Till min student! Nu är det endast 7 dagar kvar tills jag tar studenten, efter 13 år i skolan med sina ups and downs, tentor, hemskrivningar, matteprov, dåliga lärare, bra lärare, bråk, skratt, gråt, glädje och mycket mycket mer. Det är ju trots allt nästan hela mitt liv jag tillbringat i skolan, vilket gör det oerhört svårt att förstå att det nu snart är över och jag vet inte ens hur jag själv känner inför det. Vissa vill inte sluta skolan då det är en så trygg plats, då det ingått i ens rutin i så många år, men jag tror åtminstone att jag mer känner en lättnad att sluta då jag verkligen är redo för något nytt. Sedan har jag planer för framtiden, i alla fall för det kommande året, vilket självklart kan bidra till det, jag vet dock inte hur det kommer att bli sedan då jag inte vet vad jag vill plugga eller jobba med. Förhoppningsvis är det något jag kommer på så småningom, men nu (eller om 7 dagar) kan man slappna av på riktigt och ha roligt under både sommaren och under mitt år i USA. 
 
I övrigt blev jag förra veckan klar med alla prov, inlämningar och uppsatser då deadline var i torsdags, vilket kändes väldigt konstigt då jag under gymnasiet ständigt haft datorn nära till hands och skrivit på diverse uppsatser under varje helg och lov, att man blir lite "jaha, vad ska man göra nu då?". Detta går snart bort antagligen men medan man har tid så har jag, mellan jobb, även skrivit ett tal som jag och några andra tjejer ska hålla på studentlunchen som en överraskning till lärarna.
 
Här är en rolig tweet som verkligen speglar det de flesta studenter känner sig efter tre år av det nya skolsystemet (Tack Jan Björklund!)