Starbucks, Workout and Glee

Denna vecka gick ganska snabbt och rullade på som vanligt. I tisdags mötte jag upp Elin och Camilla på Starbucks där vi började planera lite inför en roadtrip i början av april. Inget satt i sten men är sugna på att bocka av så många stater som möjligt. Tänkte kanske köra ner till Savannah, genom Atlanta och Nashville innan vi kör hemåt men är up for change! Hann sitta och planera i cirka en timme innan andra au pairer kom dit runt kl 8, vilket lite inofficiellt är då au pairer träffas på Starbucks i veckan och det var nog rekord i antal.
 
I onsdags kväll hämtade jag upp Camilla för att gå till gymmet för första gången för mig. Gold's gym har ett gratis 7-dagars pass och i och med att det är så kallt ute och mycket snö har det varit lite svårt och omotiverande att springa ute. Kände därför att jag behövde något nytt då det inte ser ut att bli bättre väder inom nära framtid. Var extra bra att ha med sig en kompis då jag behövde lite hjälp med hur man använder alla maskiner. Testade lite olika maskiner och det var faktiskt roligare än jag trodde! Har gått dit i tre dagar i rad nu och ska även dit om någon timme på ett Zumbapass. Camilla och jag planerade att gå på ett Bodypump pass igår kväll vid 5.30 då jag skulle sluta vid 5 men missade det då jag var tvungen att jobba över i sista stund. Åkte dock kl 6 direkt när jag var off och sprang på löpbandet i 40 minuter istället. Trodde inte att jag skulle göra det men jag bestämde mig för signa upp på gymmet och fick även en specialrabatt så det var billigare än vanligt. Så nu behöver jag inte tänka på vädret när jag vill träna! 
 
Efter träningen igår åkte jag och Camilla hem till Elin där det blev Glee som vanligt och mycket prat. Ikväll ska vi träffas igen och äta tapas i Chinatown (Spansk mat i Chinatown?!) innan vi ska på basketmatch mellan Washington Wizards och Detroit, så det kommer bli jättekul! :)