DC, shopping och pepparkakor

hallojsan! nu ar pappa och syrran pa besok och snart ar det jul! I fredags blev det en riktig turistdag da jag visade dem runt DC, borjade med en tur upp i Washington monument dar det var en jattefin utsikt over hela stan. Tog sedan en lunch innan vi gick vidare till alla monumenten runt National mall och aven jag sag monument jag inte tidigare sett som Martin luther king och Vietnam war. Gick sedan inn en snabbis pa Holocaust museum och sedan Air and space dar pappa fick kolla pa bland annat Manlandaren som var i original fran 1969. Efter stangning akte vi hem till Clarendon dar vi at middag pa Silver Diner, supergod hamburgare och spelade Friends theme song pa Jukeboxen.

l lordags jobbade jag pa morgonen och pa eftermiddagen tog vi bilen till Tysons corner dar det blev en del shopping samt mexikansk middag innan vi sag den nya Hobbit filmen i 3D och High frame rate, sa sjalva kvaliten pa filmen var cool i sig. I sondags blev det en springrunda pa morgonen med pappa innan vi tog tunnelbanan till Arlington cemetery dar vi gick runt och sag vaktombyte samt JFK. Vad som var sjukt var att de satt upp en julkrans pa varenda liten gravsten dar och det finns over 300 000 gravar dar! Gick sedan till Georgetown dar vi at lunch, skypade med mamma, kikade i affarer, chillade i solen vid kajen samt kollade pa Georgetown universitys campus. motte sedan upp familjen pa The cheesecake factory i Clarendon dar det blev supergod pasta och cheesecake.

Igar hade jag en liten mackfabrikpa morgonen dar jag fixade matsack till alla da vi akte till Air and space museum ute vid Dulles airport. Var jattekul da barnen samt pappa var engagerade och vi sag originalet av rymdraketen Discovery, vilket var haftigt. Sependerade nagra timmar dar innan vi akte hem och bakade ett pepparkakshus tillsammans. Sedan blev det lite kaos da vardmamman ringde och berattade att hon vart i en bilolycka och blivit pakord bakifran sa hon fick aka in till sjukhuset da hon hade ont i sin axel. Sedan inom loppet av en timme sa ska jag laga mat och skar mitt finger pa en konservburk, smidigt! Senare pa kvallen nar kaoset lugnat ned sig lite sa visade jag pappa och syrran Target och Ulta dar det blev lite mer shopping;)

Idag jobbar jag igen och tog barnen till Falls church dar de klippte haret. Akte sedan till Starbucks dar vi fikade lite innan vi skulle skjutsa Max hem till en kompis. Har blev det dock lite kaos igen da min bilnyckel gar sonder och fastnar i nyckelhalet sa att jag inte kunde starta bilen. Fick dock hjalp da vardmamman samt pappa kom och raddade oss haha. Nu ar pappa och Sofia i DC och turistar lite och ikvall blir det en grekisk  Julmiddag hemma hos nagra familjekompisar sa det blir nog kul ! Imorgon ar det ju julafton for er sa God Jul!:)