Western Sun

 
Touren började i Santa Monica där vi hade upprop till våra två vans med 13 personer i varje. Tanken var från början att jag tillsammans med Elin, Kaari, Emelie och Erica skulle göra denna tour. Dock hamnade jag i den andra vanen, men jag hade Jessi och Dana jag umgåtts med i LA innan så det gjorde inget. Hade en awsome grupp, blandad med både au pairer och icke au pairer samt vår tourguide Adam. 
 
Åkte först igenom Beverly Hills där kändisarna bor. Därefter blev det Hollywood igen innan vi rullade vidare, lämnade Los Angeles och åkte genom öknen i flera timmar till Lake Havasu, Arizona. Genom hela touren var det mycket tid i vanen så för att underhålla oss blev det mycket skönsång. Eller jag ville sjunga, det gick inte så bra dock då jag dagen innan touren drog på mig feber och förkylning vilket gjorde att jag mer och mer förlorade rösten. Men detta var bara att ignorera, för inte hade jag tid att vara sjuk under denna otroliga resa ;)
Mysig camping i 95 grader farenheit under bar himmel!
Då det var sjukt varmt när vi kom fram blev det direkt badkläder på och bad samt SUP på Lake Havasu. Blev pizza och spel av flip the cup innan läggdags. 
Lämnade Lake Havasu nästa morgon och åkte vidare mot Grand Canyon! Stannade längs vägen i Seligman, en liten by längs med Route 66 som var inspiration till filmen "Bilar". Var coolt med alla gamla 50-tals bilar, skyltar och hus. 
Kämpar med att sätta upp tälten på campingen vid Grand Canyon, fick även sällskap av några hjortar. 
OMG!! Can't believe we're here!
Selfie at Grand Canyon!
Kollade på solnedgången med fötterna dinglande över ett stup, amazing!
What happens in Vegas.... Tog oss från ett naturunder till ett inte så naturligt under, nämligen fabulous Las Vegas! Härlig bastuvärme, fake-städer och en drös med casinon. Kollade runt lite och badade i hotellets pool innan vi gjorde oss redo för kvällens LIMO-party, superkul! 
Äkta Vegas experience med fake-wedding med min lovely vän Elin <3
Lämnade Vegas efter två nätter och rullade vidare till Death Valley, som minst sagt var varmt. Dock var det "bara" 47 grader celcius när vi var där, det varmaste som mättes upp var 57 grader år 1913. 
Jordens varmaste plats, mysigt...
Yosemite national park, behöver jag ens sätta ord på utsikten?!
Fick även rita på vår van, skrev våra namn och favoritsånger vi sjöng under resan. Obs, mycket High school musical. 
Famous Half dome som ni kanske sett på Mac Book:s nya programuppdatering?
Fick några timmar till hike i parken medan vår tourguide låg och sov. Hikade upp till Yosemite falls, som på grund av torkan i Kalifornien nästan inte hade något vatten. Gjorde det bästa av det och klättrade istället upp på stenarna som normalt är under vatten. 
Lämnade Yosemite och åkte mot slutet av vår tour, San Francisco. När vi kom fram blev vi avsläppta vid Pier 39 där vi kollade runt lite innan vi möttes upp vid båtarna. Åkte sedan en mysig katamaran tur runt i San francisco bay och under Golden gate bridge. 
Fick sedan en liten tour runt staden där vi balnd annat såg Painted ladies och det skumma området Haight-Ashbury där jag bland annat såg en drogad katt med hatt och glasögon...
 
Sedan fick vi våra rum på USA-hostels San francisco där vi fick fräscha upp oss innan vi gick ut på en avslutande middag tillsammans med hela gruppen. 
 
Jag och några andra kompisar stannade en extra dag så vi tog en båt ut till fängelset Alcatraz. Det var jättehäftigt att se, höra audiotouren samt att se en tidigare fånge som var där. 
Självklart behövde vi även kolla in Lombard street. 
Fick även se en cablecar, perfekt avslutning på resan vid västkusten! Dagen efter åkte jag till Hawaii i två veckor, missa inte det inlägget! :)